Peuters

Bij onze dansschool hebben we ook plek voor de jongste dansers.
Dance Academy Woerden biedt peuterdans aan voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Op een speelse, vrolijke manier leren peuters bij ons bewegen op muziek. Hierbij hebben we extra aandacht voor de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Ook de ontwikkeling van muzikaliteit, richtingsgevoel, ritmegevoel en bewustwording van het lichaam komen bij onze dansschool aan bod. Peuterdans stimuleert op speelse wijze de fantasie en beweging.

Op zo’n jonge leeftijd meedoen in een groep kan natuurlijk best wel spannend zijn. Als ouder kun je samen met je peuter kijken of het al toe is aan danslessen, door gebruik te maken van 2 gratis proeflessen. Als blijkt dat het dansen nu nog te spannend is, is het altijd mogelijk om een half jaar later nog eens 2 proeflessen te komen doen. Overleg met de leiding is hierin altijd mogelijk.

Fantasie in beweging staat gedurende de peuterdansles centraal. In de vorm van oefeningen en spelactiviteiten kunnen de kinderen hun eigen creativiteit de vrije loop laten. Peuterdansles is de ideale voorbereiding op onze kleuterlessen.