Mobilee Dance start met Demoteams

Door: Lize van der Meer op 17/09/2015 om 12:12:00

Al jaren zijn we ontzettend succesvol bij de Jazzwedstrijden die jaarlijks worden georganiseerd door de KNGU. Natuurlijk zullen we ook dit jaar weer gaan strijden voor NKplaatsen bij de Jazzwedstrijden, maar we kijken ook verder.
 
Na de herfstvakantie gaan we daarom van start met twee demoteams Showdance/Streetdance. Deze teams gaan deelnemen aan bijbehorende wedstrijden, die ook worden georganiseerd door de KNGU.
 
Deze teams gaan begin van het seizoen 1 keer per 2 weken trainen. De trainingstijden worden voor 10 t/m 13 jaar op zaterdag van 14.30 / 15.30 uur en voor 14 t/m 17 jaar op zaterdag van 15.30 /16.30 uur.
De wedstrijden van deze teams vinden over het algemeen plaats in de maanden maart, april en mei. In deze maanden zal de training intensiever worden (elke week).
 
De trainingen worden gegeven door Sharenda Hoogendijk. Zij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van show en streetdance en is erg enthousiast om met deze teams te starten.
 
Wil jij deel uitmaken van deze teams, en dans je bij Mobilee op C, B of A niveau of dans je bij een andere vereniging op selectieniveau? Doe dan mee met de audities! Informatie over de audities vind je op onze Agendapagina.